Facebook Hesabımı Tamamen Nasıl Silerim?

Facebook sitesinde bulunan hesabınızı kapattığınızda genelde tam olarak facebook üzerinden hesap bilgileriniz silinmeyecektir. Yani facebook size hesabınızı silik gösteriyor ama aslında bilgileriniz daha sonradan aktif edilmek üzere saklanıyor.

Yani kişisel bilgileriniz, fotoğraflarınız, arkadaş listeniz hesabınızı kapatmanıza rağmen siz görmeseniz de halen faceook sitesinde saklanıyor olacaktır.

Dilerseniz facebook’ta bulunan hesabınızı tamamen silebileceğinizi biliyor muydunuz?

  1. Hesabınızı silmek için buraya tıklayın.
  2. E-Posta adresinizi girin.
  3. İki hafta içersinde facebook hesabınıza giriş yapmayın.
  4. İki hafta sonunda giriş yapmadığınız hesabınız tamamen facebook üzerinden silinecektir.

Tek tek profiliniz deki arkadaşlarınızı, resimleriniz, girdilerinizi silmenize gerek yoktur. Bu işlem sonucunda iki hafta beklediğiniz taktir de facebook hesabınız ile beraber tüm verileriniz facebook üzerinden silinecektir.

Aşağıdaki Konular da İlginizi Çekebilir:

Bir Cevap Yazın

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>