Facebook Hesabı Tamamen Nasıl Silinir

Facebook dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesidir. Bazı durumlarda kişi hesabını kapatmak ister. Bunun nasıl olacağını anlatmak istiyoruz. Facebooktaki profilinizi kapatabilmek için karşınıza sadece deaktif etme yani deactivate seçeneği çıkar. Bu sizi tam anlamıyla tatmin etmeyebilir. Çünkü istemediğiniz halde kişisel bilgilerinizin, fotoğraflarınızın arkadaş listenizin facebookta hala kalıyor olması sizi rahatsız edebilir.

İsterseniz hesap dondurmayıp profilinizi facebooktan tamamen silebilirsiniz. Bunu yapabilmek için

1-http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account bu adrese girin. Gelecek olan sayfaya e-posta adresinizi yazın.

2- İki hafta gibi bir süre facebookta profilinize giriş yapmayın.

3-Bu işlemi yaptığınız zaman 2 hafta gibi bir süre facebook hesabınız deaktif olur. Bu süre bittiğinde profiliniz ve profilinizde bulunan bütün bilgiler tamamen silinmektedir.

Bu seçenek kullanıcılara facebook tarafından verilmiştir. Profilinizdeki bilgileri ve fotoğraf gibi bilgileri silmenize gerek yoktur. 2 hafta süreden sonra hepsi silinecektir.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.